6 Mayıs 2014 Salı

BLOGUNU SÖYLE KEŞFEDELİM! (GÜNCELLENMİŞ)


Pembe Kreasyon'un etkinliğine katıldım :)
Etkinliğe katılan bloggerları da yayınlıyorum. Sizde katılmak isterseniz Pembe Kreasyon u ziyaret edebilirsiniz.
  1- Pembe Kreasyon hobi üzerine kurulmuş olup, kendin yap projeleri,moda, çeyiz,evlilik hazırlıkları, acemice yaptığım yemekleri, gezdiğim,gördüğüm, merak ettiğim herşeyi yazdığım karmakarışık bir blogdur :) Pembe Kreasyon  olarak buradan takibe alabilirsiniz :)
 2- Margazit blogu el emekleri,hobi çalışmaları,hamurişi,geziler.. Kendi yaptığı ve beğendiği herşeyi paylaşmaya çalışıyor..

3-Yasemin'in Kozmetiği  Kozmetik,aksesuar,moda,kitap vs aklına ne gelirse paylaşıyor...


4- Blog Deposu nu mutlaka takip etmelisiniz. Bloggerları tanıtım amaçlı bir çok aktif bir blog. 


5- ''36 buçuk ayakkabı numaralı kız ''  gezip gördüğü yerleri , bir takım yaşadığı paylaşılası sevinçlerini , kimi zaman içmimarlık mesleği ile ilgili bahsetmeyi , fotoğraflağı şeyleri aktarmayı sevdiği kişisel bir blogcuk :)


6-Şulem Yemek katogorisinde olsa da ,tipik yemek blogu degil.Saglikli beslenme,spor,diyet,hayâta dair bir sürü paylasimlari var.Hergün postu yenilemeye calisiyor..


7-Kendine moda  Dikiş, moda, tasarım, kız çocuk kıyafetleri ve elinden geldiğince yaptığı diğer hobi ve mutfak maceralarını paylaşıyor...


8- Leopar Delisi: Moda, trendler, yeni çıkan ürünler, kullanıp beğendiği ürünler vs. hakkında yazılarını paylaşıyor :)


9-Makyajbox  makyaj, güzellik, cilt bakımı ve kendine dair herşeyi paylaşıyor. Birde Makyajbox adına youtube kanalı var izlemek isteyenleri bekliyor. İnstagramda ise çok daha aktif orda da @makyajbox olarak bulabilirsiniz :)


10-İgneiplik  diktigi herseyi paylasmak icin blog kurmuş. :)


11- Bayan bakımlı Blogunda makyaj uygulamalari, makyaj urunleri incelemeri, moda, alisveris indirim haberleri gibi konulara yer veriyo. Ilgisini ceken herkesi bekliyor :)


12-Biraz makjaj biraz bakım Makyaj, bakım, kozmetik üzerine bir blog. Genelde ürün incelemeleri yapıyor.. 

Fotoğraf çekmeyi sevdiği için blogumun fotoğraflarına ayrıca özeniyor ve blogdaki bütün görseller ona ait. :)

13-Minik Kuş Şule  Kozmetik, kitap, kişisel bakım, tesettür modası vb. konularda yazıyor. Kısacası canımın istediği konuları yazan kişisel bir blog sahibi :)

14- ''DMK blog..'' Blog konusu Tekstille ilgili olan her şey diyebiliriz..Moda, giyim, keçe, renkler vs. Arada müzikte katıyor..

15- Tak takıştır & giy yakıştır henüz 2 ay önce açtmış blogunu ve moda,makyaj,dıy projeleri ve saç modelleri ve aklınıza gelebilecek her şeyi paylaşmaya çalışıyor.. 

15-"Benim Tatlı Hikayem". Adı üstünde tatlılarla hikayelerini anlatıyor bloğumda. Kurabiyelerinden, cupcake ve pastalarından ve onların tasarımlarının hikayesinden bahsediyor. Unutmadan, bir de etaminlerini sergiliyor :) Havadan sudan da yazılar yazıyor. Üşenmediği zamanlarda okuduğum kitapları anlatıyor. Bir de yaptığı çok güzel yemeklerden her ay birinin tarifini veriyor :) Yani bolca hobi ve hayat dolu ve çok iştah açıcı bir blogu var...

16-. Gökçe Şen blogu maliye35.blogspot.com.tr kozmetik üzerine paylaşımları var.Herkesi bekliyor.

17-Hanife Gençtürk  keçe çalışmalarını, ürün değerlendirmelerini ve de severek yapıp yediği yemek ve hamur işlerini paylaşıyor. Facebook adresinden de uşabilirsiniz.

18- Selenay Tezbaşaran Okuğu kitapları,izlediği film ve diziler hakkındaki yorumlarını paylaşıyor.

19-Değmesin yağlı boya:Zarif modern blog tasarımları.. Gerçekten beğenerek takip ettiğim bir blog tasarımcsı. İçtenliği ve akıcı anlatımıyla yaptıklarını takip etmek istiyorsanız diger bloğu Cafe Huzur:Sanal alemdeki huzurlu arka bahçesi.
http://muptezelll.blogspot.com.tr/

20- Selma Yunak O daha çok yeni bir kategorisi yok ama içimden gelen sinirini bozan mutlu eden konular hakkında yazma planında. Tabi ki de kitap ve film yorumları da beraberinde :)


21-Morlu Mutfak  da çok yeni blog çevresinde.. Yemekleri hayatıa dair güzel kesitleri vs. paylaşmaya özen gösteriyorHer zaman bekliyor...
22-Gizemin Blogu  hayata dair aklına takılan, gördüğü, deneyimlediği, beğendiği yada beğenmediği, tattıgı herşey... kısaca gizemce hayat... :) ig'de özel ve blog adresi gizemsyln'dır...

23-Yüzyıllık Konak ...a da ulaşabilirsiniz buradan :)

24- Barış Ege nin annesi paylaşım için teşekkürler :)

25- Yemek de Yemek Yemek yapmaktan keyif alanların adresi


26- Emir kokusu yaklaşık 5 ay önce blog dünyasına katılmış. .Sevgili oğlu için açtmış. kişisel bir blog,blogunda yaptıkları, yapacakları, pratik bilgiler, günlük yaşamı, ailesi kısacası her telden var :) ..


27-Neslihan la hayat  onda  her telden var yani hayatı, kızgınlığı, neşesi, sevinci , alışverişi, oğlu, iş hayatı ,bebek bakımı, tavsiyeleri ... 

son 6 aydır faal ve yeni bloglar keşfetmeye bayılıyor 
28-Resim Defterimahşap boyama, keçe, örgü, makrome, farklı tasarımlar, çeyiz hazırlıkları, Faydalı Bilgiler,  Kanaviçe - Çarpı işi, Tatlılar, Kitap ayraçları, Kitap Tavsiyesi, Kişisel gelişim, Kozmetik, indirim haberleri... 

29-Ahşap zamanı Blogunda; Ahşap boyama, Kurdele nakışı, Örgü, Cam ve Seramik boyama, Kavanoz tasarım,Diy var :)


30-Esen Narmu:''Yaklaşık 5 aydır bende buralardayım . Genel olarak günlük tarzı blog tutuyorum; hayatımdan kareler, hobilerim, izlediğim filmler , okuduğum kitaplar başlıca blog konularım arasında ama hobi olarak yaptığım her türlü işi paylaşmaktı asıl amacım blogu açarken :)  Selamlar..''

31-Baharın çiçekleri : ''Merhaba ben bahar yaklasik 5 ay once girdim araniza aslinda istedigim gibi paylasim yapamiyorum 2 bebem var ama yinede izlemek isteyen varsa baharincicekleri.blogspot.comadresindeyim kece,yaptigim yemek veya pasta,toka aslinda belli bir
hobim yok arayis icerisindeyim :) bloguma tam olarak şu blogu diyemem paylasima deger buldugum seyleri paylasiyorum :) Allah'a emanet olun''
32-iki adet bloğum mevcut biri hayata dair pek çok şey içeren yaşam bloğu :HAYATTAN NOTLAR ; diğer bloğumsa sadece yemek tarifleri üzerine KOLAY YEMEK TARİFLERİ. Beklerim..
33- Ezem ruveyda Hobi aşığıyım,merak ettiğim ve öğrendiğim herşeyi yaptıklarımla birlikte paylaşıyorum. megeos.blogspot.com buyursunlar...
34-Terzi Esma merhabalar bende 2senedir blog dünyasında yer alıyorum bloğumun genelinde diktiğim ürünleri, yapım aşamalarını ve arada da hayatımızdan kesitlere yer veriyorum,ilgilenen herkesi bloğuma bekliyorum..
35-Fatma Ardalı  herkesi bloguma beklerim.Denildiği gibi karşılıklı takipleşelim güçlenelim arkadaşlar :)
36-My Little Mascara  Ben bloğumda hayatımda olan ne varsa onu paylaşıyorum kısaca hayatı paylaşmak için blog açtım. Blogda kozmetik var, yemek tarifi var, dinlemekten zevk aldığım müzikler var dediğim gibi hayatımda ne varsa blogumdada o var :) Yaklaşık 1.5 ay önce açtım bloğumu yani yeni doğdu blogum diyebiliriz :) Bu nedenle herkesin görüşlerine açığım , yorumlarınızı okumak isterim.
37-Sua Kolik bloguna takibe aldım benide ekleyebilirmisiniz listeye rica etsem.
38-Ilknur Olmez Merhaba, bende geldim, yeni hayatları keşfetmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum :) Bende çalışan, aynı zamanda pasta yapan, çocuklu ama aynı zamanda hamiş bir anneyim :)http://emreylehayat.blogspot.com.tr/ burada oğlum ile hayatımız ve aktivitelerimizi, annelik hallerimi paylaşıyorum :) http://ilknurolmez.blogspot.com.tr/ burada ise vazgeçemediğim tutkum pastalarımı paylaşıyorum :) veee ig de www.instagram.com/pastaandpasta
39-Fatma Başaran Merhaba.bende bu etkinliği blog arkadaşlarım sayesinde öğrendim.hoşuma gitti.bloğumda daha çok dikiş ağırlıklı,yemek, gezi, hobi elişi katogorileri mevcut.blog adresim, http// dikisdunyasi.blogspot.com.tr. 
40-SinemTaninma ve aktif olma acisindan gercekten bu tur uygulamalara ve destege ihtiyacimiz var. Kisacasi bende katilmak istiyorum :) Blogumun adi,  bir yemek blogu... 
41-Sevgi Halleri Merhaba!Kilo verme sürecimi takip etmek için başladığım blogumda genellikle sağlıklı beslenme ve kilo verme yöntemlerini paylaşmaya çalışıyorum. İlerleyen zamanlarda neler paylaşırım bilmiyorum:))
42-Şekerin Ömrü blogumda moda,tesettür kombin önerileri,bilgisayar,teknoloji ve günlük hayata dair paylaşımlarda bulunuyorum.Etkinliği blogumda paylaştım, . Sevgiler

43-Mervelil Blogumda Moda ,Makyaj Örneklerimi ,Kozmetik Ürünleri ve Yaptıgım diy fikirlerini paylaşıyorum...

44-Ben Özetle .Bende blogumda dikiş,diy ve dekorasyonla ilgili paylaşımlar yapıyorum.Bloguma daha çok kişi ulaşsa daha çok kişiyle paylaşsam çok güzel olur,herkesi bekliyorum:)

45-Dikiş Sever Merhaba canim,blogunu simdi Terzi Esma hanimin tanitim yayini sayesinde gordum,bende yeni blog acdim,umarim bu vasitayla pek cok arkadas zıyaretci edinirim,sizlerin ziyareti ile mutlu olurum.
46-Yasam notlari Blogun yazari azeri kizi olan ben günlük tarzı yazıyorum. Azeri olsam da türkce yazıyorum. Ama zaman zaman azeri yazılarım daolacakdır. El işleri,yemek,fotoğraf,makiyaj,giyim ve s. konularda yazıyorum. Henuz 2aylik bloggerim. Veee takipçim de az. Her kesi beklerim. Azerbaycandan salamlar. ..
47-Evadunyasi çok teşekkürler akşam blogda paylaşacağım :)
48-Sedef Coşkun Kozmetik ürünleri yeni siteler ve markalar keşfetme 
49-Kızılcık ŞerbetiKozmetik ve makyaj ürünleri ile ilgili yorumlarım, alışveriş yazılarım ve sosyal sorumluluk projelerini paylaştığım cici bir blogum var :) herkesi beklerim
50-Tetyana Yani benim bloğumda da ''KARDEŞ BLOGLAR'' diye üst menü açmıştım. Fikri destekliyorum. Temel olarak, patron paylaşıyorum. Moda fotoğrafları, dikiş ile ilgili resimli ve videolu anlatımlarım var. Kitaplar ve dergiler var. Eğlence kısmını da unutmadım.
51-Her Yerden Herseydenn. Adı üstünde heryerden herseyden yazıyorum. Hatta kendime göre bir programımda var pazartesi makyaj güzellik, çarşamba film dizi kitap, cumartesi hayat :)Tabi yazmak istediğim birşey olduğunda beklemiyorum o an yazıyorum onlarda ekstra:)
52-Her Telden Her Dilden  Blogum "her telden her dilden" çünkü 10 yıldır çeşitli kurslara gittim ve öğrendiklerimi paylaşmak çok hoşuma gidiyor. İki yıldır dikişle uğraşıyorum ve diktiklerimi paylaşamaya çalışıyorum ve sizlerden çok şeyler öğreniyorum. Mesela sizi "dikiş dikmek benim işim.blogspottan öğrendim. Bana da beklerim ve yorumlarınızı bekliyorum.
53-Biz Kimiz Kadınız Bir karikatür görmüştük çocuklarımla. Biz kimiz kadınız Ne istiyoruz zayıflamak Ne zaman Yemekten sonra" diyordu karikatürde. Çocuklar bana "aaa anne senden bahsediyor" dediler:))) Çok güldük. Sonra o dönem blog ismi arıyordum bunu yapmalıyım dedim. Ben de blogumda okuduğum kitapları,filmleri,gezdiğim yerleri ve psikolojik danışmanlıkta öğrendiğim şeyleri paylaşıyorum. 
54-Herseyden KonusmaliBen de özellikle kitaplar, filmler, seyahatlarim, çarpı işlerim olmak üzere hayata dair her şeyden yazıyorum. 
55-MimozaseynepBu kadar blogun arasında benimkine blog denir mi bilmem ama canımın istediği zaman bende her telden yazıyorum. tab yazmak denirse, laf aramızda 2013 yılın en tembel blog yazarı benim heralde :)))

56-Böğürtlen dünyası Şimdi yeni bir yazı hazırlıyorum onu yayınladıktan sonra paylaşımı yapacağım :)

57-Pembe Vosvos Okuduğum, dinlediğim, gördüğüm, hissettiğim düşündüğüm içimden gelen her şeyi paylaşıyorum :) Takipte kalınn :)

4 yorum:

  1. Merhaba,artık takipteyim.sevgilerrr

    YanıtlaSil
  2. hoş geldiniz bende sizi ziyaret ettim çok güzel paylaşımlarınız var takip edeceğim benden de sevgiler....:))

    YanıtlaSil
  3. İlk defa görüyorum bu postu .Ne güzel bir şey yapmışsın,sevgiler

    YanıtlaSil
  4. yeni blogları tanıtmak çok hoş bir çoğunu severek takip ediyordum bende Pembe kreasyonun etkinliğene hemen katıldım diğer blokları izlemeye aldım ben de sevgilerimi yolluyorum......))

    YanıtlaSil