7 Nisan 2014 Pazartesi

KİRPİ YÜNDEN KAPŞONLU BEBEK CEKETİ


Beyaz kirpi yününden ördüğüm kapşonlu bebek ceketi.


Üst tarafı bağcıklı, devamı düğmeli ...


Düğmeler beyaz kalem şeklinde :)

14 yorum:

  1. ayyy çok şeker olmuş bu ceket elinize sağlıkk

    YanıtlaSil
  2. Bir zamanlar bende kızlarıma örmüştüm modası hiç geçmeyen bir ip gerçekten de ,ellerine sağlık canım minik hanımlara çok yakışıyor zaten...sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim gerçekten modası geçmiyor bizim çocuklar büyüdü bende teyzemin minik torununa ördüm diğer ördüklerimi sırayla paylaşmaya çalışacağım şu sıralar yoğunluktan blogumla fazla ilğilenemiyorum çok kısada olsa sizlerin güzel işlerinizi takip ediyorum bende sevgilerimi yolluyorum ....:))

      Sil
  3. Çoook şirin :) Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Çok sevimli olmuş bu.ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Fatma hanım teşekkür beğenmenize sevindim selamlar...:))

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık çok şirin olmuş düğmeler de çok şekermiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler arkadaşım şimdi çok değişik sevimli düğmeler var alırken hangisini alsak diye şaşırıyoruz ... selamlar...:))

      Sil
  7. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş :)) Bu ipten bende kızıma etol ördüm, siyah, yumuşacık, döküm, döküm. Sizin kalıbınızda şirin, mutlu günlerde giyilsin, sevgimle :))

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim Gülay hanım bende kızıma siyah etol ördüm örgü örmesini çok seviyor devamlı örüyorum fakat blogum da ahşap ürünleri paylaşıp ürünleri bir yerde toplamak paylaşmak ve anı olması amacı ile başladım kızım ısrar etti yani blogu kızım bana düzenleyip hediye etti canım benim diğer işlerimi paylaşmam için ısrar ediyor sizde bilirsiniz kızlar annelerinin en iyi arkadaşıdır genç kızlar evin neşesi Allah her kezin evlatlarını bağışlasın uzun bir yorum oldu bahsetme fırsatı oldu bendende sevgiler....:))

    YanıtlaSil
  9. çok sevimli, pufuduk pufuduk bayıldım, emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  10. teşekkür ederim beğenmenize sevindim selamlar...:))

    YanıtlaSil